October 2014

by

Hipertensiunea arterială este o condiţie de creşterea tensiunii arteriale pe vasele de sange. Este considerat ca fiind unul dintre cele mai comune boli de stilul de viaţă şi a afectat aproximativ 50 milioane de oameni în Statele Unite. Hipertensiune arterială, hipertensiune arterială, de asemenea, numit este clasificate în două tipuri – hipertensiune arterială esenţială şi hipertensiune arterială secundară – în baza cauzele care stau la baza apariţiei sale. Motivul pentru hipertensiune arterială esenţială nu este ușor de identificat și tratate, în timp ce hipertensiune secundară este complicaţie de orice alte boli cronice existente, cum ar fi abuzul de alcool, insuficienţă renală, şi dezechilibru hormonal. Este o boală extrem de riscant, care, în esenţă, are nevoie de tratament, deoarece aceasta poate duce la arterioscleroza că rezultatele boli degenerative, accident vascular cerebral si stop cardiac.

ovaz-verde-28

Acum, tratament naturist este preferat pentru a reduce hipertensiunea, ca oamenii sunt mai conştienţi de efectele secundare posibile de medicamente convenţionale. Metodologia de tratament naturist are de asemenea un avantaj unic pentru a vindeca cauzele care stau la baza, care, de obicei, lipsa de medicamente convenţionale. Metode naturale se concentreze pentru a vindeca factorii de risc pentru hipertensiune, cum ar fi colesterolul, dezechilibru hormonal, diabet zaharat şi obezitate pentru a restabili echilibrul şi funcţionarea perfectă a organismului.

Naturale de tratament în primul rând începe cu stilul de viaţă modificarea din obiceiurile rele au contribuit mult la cauza bolii. Regim alimentar echilibrat si dieta de modificare este o parte esenţială a naturale de tratament, care vă ajută pentru a reduce obezitatea, un factor major de risc pentru hipertensiune arterială. În plus faţă de alte elemente nutritive, potasiu, calciu si magneziu au în plus trebuie incluse in dieta, deoarece acestea joacă rol vital în sânge de control. Crescut tendinţa de a lua parte în comun de sare trebuie evitată, pentru a menţine echilibrul de electroliti. O dieta recomandata minerale bogate trebuie să includă lapte şi produse lactate, pesti, stridii, nuci, legume verzi şi fructe precum bananele, cartofii şi melasă. Suplimentele de minerale si vitamine sunt pentru a fi utilizate, dacă o dieta adecvata nu este fezabil.

Tratament naturist necesită hipertensiune arterială pacienţii să pună în aplicare anumite modificări de stil de viaţă. Exercitarea şi relaxare terapii sunt o parte inevitabilă a naturale de tratament. Excesul de calorii trebuie sa fie arse prin exerciţii periodice şi ajută pentru a induce oxigenării sângelui. Terapii de relaxare şi meditaţie tehnici cum ar fi yoga, exerciţii de respiraţie, tai chi, biofeedback-ul, şi hipnoterapie ajuta pentru a evita stresul şi alte probleme legate de psihiatrie. Evita alcaloid bogat de băuturi precum cafea şi alimente grase. Fumatul trebuie să fie, în esenţă, quitted şi dependenţa de alcool trebuie să fie evitat.

Tratament natural sugerează, de asemenea, anumite remedii din plante ca Withania somnifera, Convolvulus pluricaulis, Passiflora si Ginkgo biloba. Usturoiul, de asemenea, recomandă ca ingredient de rutină de dieta deoarece are puterea de a fi un sânge mai subţire. Cu toate acestea, să fie prudenţi atunci când luaţi suplimente pe bază de plante, folosind doar după sfatul unui medic deoarece alcaloizi din plante poate interfera echilibrul funcţiile corpului.

Hipertensiunea arterială este un ucigaş tăcut, care prezintă simptomele sale doar în condiţii de avansate. Prin urmare, modifica stilul tău de viaţă pentru a practica obiceiuri bune si un regim alimentar echilibrat şi puteţi reduce riscul de hipertensiune arterială în mod natural.