September 2014

by

Subiectul a modului de a suc ovazul verde la efectul maxim este câștigă în popularitate, deoarece tot mai mulți oameni sunt interesați de beneficiile acestei plante are de oferit. Există multe produse de acolo făcute în acest scop, dar cei care fac treaba sunt puține și rare între. Metoda prezentată în acest articol nu se bazează pe un produs high end, ci una destul de vechi și ieftin.

ovaz-verde-2

Vezi tu, ovazul verde a fost utilizat pentru o lungă perioadă de timp pentru un motiv. ovazul verde deține o varietate de substante nutritive care pot avea un efect profund asupra sănătății dumneavoastră. Există diverse vitamine, A, C, E, B12 și pentru a numi câteva, enzime care fac parte integrantă din fiecare reacție chimică în corpurile noastre, o abundență de minerale și cele mai interesante substanță clorofila.

Ideea de a învăța cum să suc ovazul verde în mod corespunzător este de a păstra această constitutiv ovazul verde fabulos. Clorofila are un număr de trăsături sănătate ameliorează de la intarirea sistemului imunitar la construirea de sânge, dar unul dintre cele mai apreciate este capacitatea sa de a acționa ca un detoxifiant.

Astăzi, așa cum suntem expuși la diverse toxine din aerul pe care îl respirăm la alimentele pe care le consuma, oamenii încep să realizeze importanța de detoxifiere, deoarece corpurile noastre fără ajutor poate merge doar până în prezent, și apar apoi probleme de sanatate.

Acum, s-ar putea întreba unde legătura dintre detoxifiere și de a învăța cum să suc ovazul verde este. Ei bine, link-ul este clorofila.

ovazul verde ca o substanță este extrem de instabil și ușor se oxidează și apoi își pierde toate proprietățile sale benefice. Oxidarea se întâmplă din cauza mișcării de mare viteză din lamele de un blender sau un polizor. De aceea am sugerăm să utilizați mojar cu pistil. Acestea sunt ieftine și, deși au nevoie de o acțiune fizică mic, se face treaba și a făcut bine. ovazul verde câștigat acest mod este păstrată și gata de a face minuni pentru sanatatea ta.

Acum, haideți să pregătească ovazul verde pentru stoarcere. În primul rând, trebuie să recolteze ovazul verde de tăiere un cuplu de centimetri de pe solul vegetal folosind foarfece ascuțite curate deoarece lame de plictisitoare poate deteriora frunzele. Ovazul verde recoltate trebuie clătit pentru a preveni murdărie de la a merge în sucul. Se taie frunzele spălate în bucăți mai mici, pentru că în acest fel va fi mai ușor pentru tine de a le suc.

Partea finală a învăța cum să suc ovazul verde este de a pune ovazul verde pregătit lasă în mortar și face o pastă fină, folosind pistilul. Apoi, folosiți o bucată de pânză muselină ca un filtru pentru tensionarea pasta. Procesul de mai sus ar trebui să fie repetată până rămâi cu o culoare de verde stralucitor.

Sucul este acum gata de a fi consumate. Vă rugăm să rețineți că merge rău în câteva ore, așa că ar fi cel mai bine să-l bea proaspăt, imediat după ce suc ea

ovazul verde este consumat în mod ideal, în dimineața, înainte de a mânca. În acest fel nivelul de energie va crește și va fi capabil să facă față problemelor de zi cu zi mult mai ușor. Dacă nu-ți place gustul, puteți adăuga întotdeauna ceva pentru ao face mai atractive pentru papilele gustative. Îmi place personal cu un pic de miere, scorțișoară și suc de lămâie. Aceasta combinatie este nu numai delicios, ci reprezintă o bombă cu nutrienți gata să abordeze aproape orice problemă de sănătate.

Aveți acum cunoștințele de modul de ovazul verde folosind instrumente ieftine și disponibile și sucul va ambalaj, probabil, suc de mai mult de un pumn de suc de ovazul verde câștigat prin alte metode.

A face un obicei de a bea ovazul verde și veți vedea efectul profund îl va avea asupra ta și starea de sănătate a familiei tale.