by

Cele Mai Bune Service-uri Skoda din Pitesti!

Conducerea folosind o service skoda pitesti nu este faptul că de impozitare, cu toate acestea, dacă nu sunt utilizate pentru experienta, atunci acesta poate fi un pic descurajatoare. Problema reală este obisnuirea cu greutatea suplimentară și lungimea remorcii, combinate cu familiaritatea conduce o masina noua.

Deci, în acest sens, aici sunt nouă sfaturi pentru a nu uitați să vă asigurați că aveți o excursie în condiții de siguranță în Skoda si simt un pic mai relaxat și încrezător când remorcare remorca.

1) În primul rând, trebuie să verificați manualul. Cele mai multe rulote sau remorci avea un manual sau poate doar un autocolant de siguranță pe partea, care vă va spune ce mașină dimensiune ai nevoie pentru a tracta în condiții de siguranță service skoda pitesti. Ar trebui să verificați, de asemenea, manualul de Skoda ca tu nu vrei să supraîncărcați motor Skoda tale.

249

2) Apoi, verificați remorca pentru a vedea dacă are un pachet zgudui. Acest pachet este o facilitate pentru a conecta sistemul electronic service skoda pitesti sau rulotă la masina ta. Acest tip de ambalaj este o caracteristică necesară, deoarece furnizează puterea de a lights de rulote sau remorci, care apoi Alerte alte drivere pentru prezența dumneavoastră rutier.

3) Înainte de a pleca ia timp pentru a testa ceea ce se poate vedea de la fereastra ta. Acest lucru ar putea implica cumpararea extensii oglindă pentru a se asigura că puteți vedea rulota și, de asemenea, pentru a vă permite să vedeți toate vehiculele care sunt în spatele tău sau la partea ta. Un accident grav nu numai ar putea ruina o vacanta, dar ar putea provoca, de asemenea, unele daune serioase, astfel încât să fie atent.

4) Înainte de a pune cheia in masina ar trebui să aveți o inspecție. Aceasta ar trebui să implice o inspecție amănunțită a racordurilor de remorci și punctele de racordare. Aceasta trebuie să includă: verificarea presiunii în anvelope, verificarea că cablajul cârligului este lungimea necesară a ține cont de se transformă, atașarea egalizator și stabilizator, asigurându-se că caravana sau remorca este echilibrat și ajusta limba remorcii, astfel că este în poziția corectă.

5) Înainte de a pleca au o inspecție amănunțită a tuturor cazurilor și bunurile dumneavoastră. Acest lucru este atât de important pentru că nu vrei să fie de conducere de-a lungul, ajunge la destinație și apoi găsi toate plăcile pe podea și spart în milioane de bucăți.

6) Nu viteza pe un deal sau declin constant. Comutarea într-o treaptă inferioară și apoi du-te ușor în jos pe deal, aceasta este singura cale reală de a face cu pante și scade în drum.

7) În timpul de mers înapoi trebuie să fie pacient și să fie foarte atent. În cazul de direcție, atunci orice ajustare a volanului poate deteriora remorca sau rulota și face bara de remorcare inoperabil.

8) Trebuie să schimbați stilul de conducere, pentru a evita transformă strânse și abrupte. Dacă este posibil, ar trebui să se schimbe stilul de conducere, astfel încât ajustările de direcție se poate întâmpla înainte de timp, dacă faci acest lucru, atunci se va asigura că stai mult mai sigur în timpul călătoriei.

9) În cele din urmă, dacă credeți că Skoda ta nu este cu adevărat adecvat pentru tractarea, atunci poate ar trebui să ia în considerare leasing o mai puternic Skoda loc. De exemplu, am descoperit recent un acord de leasing Skoda, care a fost mai potrivit pentru vacanță meu de conducere.

Prin urmare sfaturile de mai sus ar trebui să aveți un timp foarte plăcut, ca parte a vă următoarea vacanță, indiferent de locul în care aveți de gând să mergi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *